24 april 2014

Essence quick & easy sponge nail polish remover.

Hallo iedereen! Vlak voor ik vertrok op weekend liep ik de kruidvat binnen, ik keek naar mijn nagels, ze zagen er verschikkelijk uit! Mijn nagellak was er grotendeels af, jammer genoeg was ik mijn nagellak remover thuis vergeten... Dus, bedacht ik me, om eens die van Essence te halen en te testen! Kijken jullie mee wat ik van deze nagellak remover vind?
De naam van het product zegt het al zelf, de nagellak remover zit in een potje, met daarin een sponsje. Je moet je vinger gewoon in het potje steken, je vinger er even in bewegen en hup! Je nagellak hoort eraf te zijn!
(Ik wil me vooraf verontschuldigen voor de velletjes rond mijn nagels, ik bijt hieraan en begin er heel vaak aan te pulken. Ik probeer er af te blijven, maar dit lukt jammer genoeg heel moeilijk.)

( Pssst! Klik op de foto voor alles nog duidelijker te zien!)
Ik kan zeggen dat ik heel tevreden ben over dit product! Het doet zeer goed zijn werk, de nagellak verdwijnt als sneeuw voor de zon als je je vinger in het potje steekt. Een groot pluspunt is ook, dat er geen aceton in de remover zit! Mijn nagels worden hierdoor niet broos. Een ander pluspunt is de prijs! Hij kost namelijk maar €2,99 , dat is ongeveer een euro goedkoper dan de remover van de Hema die ik hiervoor gebruikte! Een echte aanrader dus!
De remover is te koop in elke kruidvat!

Hebben jullie nog tips of willen jullie iets achter laten? Zeker doen, ik ben blij met alle reacties!
Groetjes, Celien!

2 opmerkingen:

  1. Ik heb deze, maar dan van Bourjois. Ben er erg blij mee, kan niet meer zonder haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Idd, deze removers zijn echt heel erg handig! Zou ook niet meer zonder kunnen. Haha! :)

      Verwijderen